L’ONG Mediterranea col·labora amb l’Avv Canamunt

Fa setmanes demanàvem la vostra ajuda davant la preocupació que teniem amb la falta de llet a Aliments en Xarxa.

En els darrers mesos hem vist com cada vegada per part de l’Ajuntament arribava menys llet per repartir a les gairebé 40 famílies que venen a recollir aliments cada divendres. Ens preocupava sobretot que els més petits poguessin berenar cada dia, per això vàrem fer una crida a la vostra col·laboració mitjançant les xarxes socials i la premsa.

Estam molt contents amb l’ajuda de tots els que heu duit cereals, llet, cacau cada divendres a Flassaders, a més l’ONG Mediterranea ens va oferir la seva ajuda, i gràcies a la seva col·laboració hem començat a repartir llet a tots els nins de la Xarxa d’Aliments. Calculam que aquest mes repartirem gràcies a ells 1.000 litres de llet per a que cap nin es quedi sense poder berenar.

Seguim fent feina per poder garantir el berenar a tots els nins de la Xarxa d’Aliments.

llet_canamunt


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s