Mercat de Sant Rescat

Apuntau a l’agenda el dissabte 9 de novembre de les 11h a les 19h a la Plaça Quadrado, és el dia triat per al Mercat de Sant Rescat.

La Plaça Quadrado , on als anys 20 ja s’hi celebrava un mercat, serà l’escenari perfecte, per aquesta jornada festiva on estam preparant el Mercat de Sant Rescat amb un mercadet d’intercanvi, objectes de 2ona mà, productes de disseny i creatius i amb menjar. També volem que hi hagi tallers i música. T’animes a participar-hi? Tens fins dia 28 d’octubre per emplenar aquest formulari.

mercat2

Hem preparat un mercat amb quatre àrees:

Intercanvi: Volem fomentar la re-utilització, el reciclatge i l’intercanvi d’objectes sense doblers, per això et convidam a participar aportant allò que ja no necessites i canviar-ho amb algú altre per alguna cosa que et sigui útil.

2a mà:Tots tenim a casa moltes coses que ja no utilitzam, baixa-les a la plaça i posa-li preu.

Producte: disseny, artesania, art… Amb el mercat de Sant Rescat també volem impulsar la creativitat, el disseny, i l’artesania. Productes únics fets per creadors locals.

Menjar: a un mercat que dura tot el dia no hi pot faltar el menjar.

Tens els armaris plens i no saps com desfer-te de la teva roba? Tens un projecte creatiu i vols donar-te a conéixer? Fas els millors dolços de Canamunt? Anima’t a participar-hi, a donar vida al barri i a fomentar una nova economia local on es reforci l’intercanvi, els petits emprenadors locals i els vincles entre veïnats.

mercat1

Condicions de participació:

-Per participar al Mercat de Sant Rescat s’ha d’emplenar aquest formulari abans de dia 28 d’octubre.

-La participació al mercat té un cost de 5€, com a donació a l’AVV Canamunt. (Excepte a la zona d’intercanvi que la participació és gratuïta)

-Cada participant tindrà un espai màxim de 2m lineals.

-L’horari del mercat és de 11h a 19h. El muntatge es realitzarà de les 9h a les 11h del mateix dia, i el desmuntatge de les 19h a 20h. Demanem un compromís per complir amb l’horari.

-Si per les condicions meteorològiques no es pogués celebrar el Mercat, es faria el dissabte següent: 16 de novembre.

-Us demanem que cuideu l’espai públic: reciclant el fems, respectant als veïnats i cuidant l’entorn.

-L’AVV Canamunt farà una sel.lecció de les propostes presentades a la secció de producte i menjar per a que compleixin els requisits abans esmentats.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s