Èxit de l’actuació de Trampa Teatre al teatre Xesc Forteza dins la campanya Cap nin sense esmorzar.

L’Avv Canamunt i Trampa Teatre recullen 1 tona d’aliments per a garantir el berenar dels nins del barri gràcies a la col·laboració de més de 400 persones.

TrampateatreiAVVCanamuntEl Teatre Xesc Forteza de Palma quedà petit ahir a la nit per acollir l’actuació solidària de Trampa Teatre, on el públic assistent “pagava” la seva entrada amb 5 productes bàsics per berenar (galletes, cereals, cacau, sucs, confitures, sucre…).

L’Associació de Veïnats Canamunt des de fa anys col·labora en el programa d’Aliments en Xarxa de l’Ajuntament de Palma on cada setmana es reparteixen senalles amb aliments bàsics a més de 35 famílies. Durant els darrers mesos, veient l’augment del nombre d’usuaris i la minva d’aliments es va iniciar una campanya de recollida d’aliments entre els veïnats i entitats de la barriada. Aquest estiu, Trampa Teatre es va oferir per fer actuacions solidàries al seu local del carrer Pelleteria de Palma, on el públic podia gaudir de les seves actuacions a canvi d’aliments bàsics.

Balanç molt positiu

La iniciativa d’ahir  va aconseguir recollir més d’una tona d’aliments que es repartiran a les famílies que ho necessitin. “Si els governants no actuen el poble s’organitza i ho aconsegueix” asseguraven els Trampa Teatre des de l’escenari al finalitzar la seva acutació.

Des de l’Associació de Veïnats Canamunt el balanç és molt positiu, ja que “Gràcies a la iniciativa de Trampa Teatre i a la solidaritat de tots, podrem garantir el berenar a gairebé 100 nins durant vàries setmanes” tot i que “lamenten que la societat civil hagi d’actuar davant la falta d’acció de les Administracions Públiques”

El local cedit per l’Ajuntament ha quedat petit

L’Avv Canamunt també vol incidir en la necessitat de que l’Ajuntament de Palma  cedeixi un local per a poder enmagatzamar tots aquests productes, i poder realitzar totes les activitats que estàn desenvolupant els veïnats i veïnades de la barriada, ja que el local que actualment cedeix l’Ajuntament de Palma ha quedat petit per a cobrir les necessitats de repartiment d’aliments i la resta d’activitats que està realitzant l’Associació. És per això que s’ha demanat una reunió urgent al regidor del districte centre Joan Pau Reus, del que encara esperen resposta.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s