Mercat de Sant Rescat: dissabte 9 a la Plaça Quadrado

Aquest dissabte 9 de novembre a partir de les 11h i fins a les 18h tendrà lloc el Mercat de Sant Rescat a la Plaça Quadrado de Palma.

Més de 60 paradetes s’han animat a participar, a donar vida al barri i a fomentar una nova economia local on es reforci l’intercanvi, els petits emprenadors locals i els vincles entre veïnats.

Per això, podràs passejar, comprar, parlar, intercanviar, i conéixer de primera mà als diferents participants repartits per les 4 àrees del mercadet.

2a mà:Tots tenim a casa moltes coses que ja no utilitzam, baixa-les a la plaça i posa-li preu. Segur que hi trobes coses ben interessants.

Producte: disseny, artesania, art… Amb el mercat de Sant Rescat també volem impulsar la creativitat, el disseny, i l’artesania. Productes únics fets per creadors locals. És el moment de conéixer qui hi ha darrera dels productes que tant ens agraden, i poder crear sinèrgies amb ells.

Menjar: a un mercat que dura tot el dia no hi pot faltar el menjar. Segur que no podràs resistir-te a les paradetes de dolç i salat. Fins i tot hi haurà bunyols, i té marroquí!

Intercanvi: Volem fomentar la re-utilització, el reciclatge i l’intercanvi d’objectes sense doblers, per això et convidam a participar aportant allò que ja no necessites i canviar-ho amb algú altre per alguna cosa que et sigui útil.

A més de fer barri i fomentar l’economia local, volem que sigui un dia molt especial, per això ens acompanyarà una sel.lecció musical feta per la nostra estimada RosemaryDJ i el groovie Jazz de Els Emmentals.

Vina a fer el vermut!

mercatdesantrescat


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s