Demanam al Batle Mateo Isern que voti a favor de cedir un local a l’Avv Canamunt.

Actualment l’Associació de Veïns Canamunt-Ciutat Antiga desenvolupa diversos projectes, molts d’ells en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma o amb altres institucions, però aquestes darreres setmanes s’ha agreujat la situació degut a l’èxit de les recollides d’aliments i l’agument de families que venen a recollir aliments setmanalment. Fet que ha provocat que el local compartit hagi quedat petit. A això, sumam la campanya de Nadal de recollida de joguines per les que no tenim espai per netejar-les i empaquetar-les.

Per això ens vàrem reunir fa uns dies amb el regidor del nostre discricte, Joan Pau Reus per explicar-li la situació. I a més, al proper plenari de l’Ajuntament (28 de novembre), els grups municipals de MÉS i PSIB-PSOE han presentant la nostra proposta per tal de que l’Ajuntament ens cedeixi un local per poder realitzar les nostres activitats, a continuació teniu el texte de la proposta que es debatrà a Cort.

En la comissió prèvia el Partit Popular, que governa a l’Ajuntament de Palma, ha votat en contra. Pel que no ens volem quedar sense fer res fins dijous (que es votarà definitivament) i per això llançam aquesta petició per a que canviin d’opinió i cedeixin un local per a les activitats de l’Avv Canamunt.

Podeu donar el vostre suport a n’aquest enllaç.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s